Locat Events logo

Teambuilding activiteiten

Locat Events biedt een tiental teambuilding programma’s aan; samengesteld met verschillende teambuilding activiteiten.
99% van alle activiteiten komen uit eigen huis; deze activiteiten zijn zelf ontworpen en uitgedokterd.
Enkele voorbeelden van onze eigen teambuilding activiteiten:

E-Carts:

Ligfiets aangedreven met een elektrische batterij. De E-cart is zodanig ontworpen dat iedereen tussen 1m20 en 2meter er mee kan rijden. Vooraan zijn er 2 wielen, achteraan 1 wiel. Deze wielverdeling vergroot de stabiliteit.

e-carts-1

 

Trebuchet

Ken je die grote katapults die je in Oud-Romeinse films ziet, waarbij een rotsblok honderden meters ver geschoten word. Locat Event heeft een trebuchet ontworpen waar we tot 100 meter ver kunnen schieten. Spectaculair om te zien.
teambuilding-activiteiten-1

 

Steps

Onze steps zijn zeer robuust; ze gaan al een tiental jaren mee en zorgen nog steeds voor het nodige vertier tijdens een teambuilding activiteit. In nagenoeg elke Belgische stad van Antwerpen tot Brussel hebben onze steps al gebold.

teambuilding-activiteiten-4

Matchball

Een levensgroot tafelvoetbalspel waarin jij de speler bent. Hilarisch om te doen omdat er tot 16 spelers kunnen aantreden; zo geniet je samen van een collectieve teambuilding activiteit.

teambuilding-activiteit-matchball

Hindernissen parcours

Je hoeft niet altijd naar de Ardennen om een leuk hindernissenparcours te doen. Ook in Kasterlee kan je zwieren met je collega’s. Het hindernissenparcours is een flinke inspanning. Uiteraard altijd onder strikte begeleiding.

teambuilding-activiteit-hindernissenparcours

Jeepschommel

Deze teambuilding activiteit vind je nergens. Je rijdt met een jeep over een schommel en je probeert deze in evenwicht te houden. Best spannend !

teambuilding-activiteit-jeepschommel

 

 

Wil je meer teambuilding activiteiten zien ?

Ontdek onze teambuilding programma’s